in , ,

היא שמה לחם מתחת ברז פתוח וחשפה טריק גאוני שכולן צריכות להכיר

זה חייב להיות אחד הטריקים הכי טובים למטבח.

לחסוך כסף ולאכול באגט פריך וגם רך יומיים ברציפות…זה בהחלט win win. ואפילו יותר טוב, אין סיבה לעצור בלחם. אם יש לכן הרבה חסה, ואתן רוצות למנוע ממנה להיות רטובה וספוגה, הטריק הוא להפריד את עלי החסה עם מגבות נייר. הנייר סופג את הלחות ושומר על החסה טרייה לזמן רב יותר. הוסיפו עוד כמה פיסות נייר מלמעלה ותהדקו היטב בתוך כלי.

לפי דוח עולמי, משפחה מערבית ממוצעת זורקת כ 25% מהאוכל שהיא קונה, מה שמסתכם בכמעט 10,000 ש"ח בשנה. אין ספק שהטיפים האלה בהחלט יכולים לעזור.

צפו בטריק המדהים הזה ואל תשכחו לשתף אותו עם חברות ומשפחה כדי שגם הן יוכלו ליהנות ממנו:

הפסיקו לדמם תוך 10 שניות – עם התבלין השכיח הזה שיש לכולם בבית

אף אחד לא הבין למה האבא הזה קבר צמיג טרקטור בגינה – אבל מבט אחד על התוצאה והתמכרתי